kinderfeestje in twente organiseren?

 

Is uw kind, kleinkind, neefje of nichtje jarig en gaat u voor hem/haar een kinderfeestje in Twente organiseren? Als u lekker met de kinderen wilt eten en wilt genieten van een uitgebreid kindermenu met pannenkoeken en meer, dan bent u bij Hooge Esch Buurse aan het juiste adres. Bij ons gaan lekker makkelijk met kinderen eten en ze heerlijk in vrijheid laten spelen hand in hand. Ons pannenkoekenhuis & restaurant is een geschikte plek voor een leuk, lekker en speels kinderfeestje in Twente!

 

Pannenkoeken eten & lekker spelen

 

Bij een kinderfeestje hoort lekker makkelijk een (speciale) pannenkoek eten en heerlijk samen tieren en spelen op een leuke plek die genoeg ruimte en speelmogelijkheden biedt om kinderen uren te vermaken. Pannenkoekenhuis & restaurant Hooge Esch Buurse is zo’n plek. In onze ruime speeltuin kunnen de kinderen zich al prima vermaken, maar we hebben genoeg ruimte voor andere activiteiten in onze zalen. U kunt één van onze zalen in de boerderij leuk aankleden en hier zelf leuke activiteiten organiseren voor de kinderen.

 

Ons personeel heeft een ruime ervaring met kinderen en kinderfeestjes, aangezien wij zoveel te bieden hebben voor kinderen. Wij zijn dan ook de perfecte locatie om kinderen in vrijheid te laten spelen in een omheinde speeltuin. Wilt u wat hulp of inspiratie voor leuke activiteiten op onze locatie? Vraag ons gerust naar voorbeelden en ideeën, wij hebben al van alles langs zien komen bij de verschillende kinderfeestjes hier in Twente.

 

Feestarrangementen

 

Wilt u gebruikmaken van één van onze voordelige arrangementen voor uw kinderfeestje in Twente? Wat dacht u van een pannenkoek naar keuze voor ieder kind met daarbij één consumptie per persoon voor € 12,50 of een lekkere pannenkoek uit een selectie van 8 populaire pannenkoeken inclusief consumptie voor een prijs van slechts € 10,00 per persoon? De kinderen kunnen kiezen uit diverse zoete en ijs pannenkoeken en hartige pannenkoeken. Bekijk ook gerust de rest van onze menukaart voor een goed overzicht van de mogelijkheden.

 

Maak gelijk een afspraak

 

Wilt u beter informeren naar de mogelijkheden die Hooge Esch Buurse te bieden heeft voor een kinderfeestje in Twente? Maak dan gelijk een afspraak met ons om de ruime mogelijkheden die u heeft met ons door te spreken. Indien gewenst komen we graag met suggesties. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of u kunt direct bellen naar 053 – 56 96 429.

 

contact

 

Hooge Esch Buurse

 

Alsteedseweg 38

7481 RW  Buurse

 

tel. 053 - 56 96 429

 

e-mail: info@hoogeeschbuurse.nl

Rabobank NL500317212532

 

K.v.K. 06076488

 

BTW NL803614913B01

 

Privacy Policy