een Pannenkoekenrestaurant in Twente gezocht?

 

Wilt u lekker pannenkoeken eten in een pannenkoekenrestaurant in Twente? Hooge Esch Buurse heet u van harte welkom! Als pannenkoekenrestaurant in Twente zijn we gevestigd in Buurse. Voor de lekkerste pannenkoeken in Twente en omgeving moet u beslist bij ons zijn. Zoals u van een pannenkoekenrestaurant in Twente mag verwachten worden al onze pannenkoeken ambachtelijk bereid. We maken enkel gebruik van natuurlijke ingrediënten. Ons beslag bewijst altijd weer dat de keuze voor natuurlijke ingrediënten de beste keuze is. Wij serveren diverse soorten pannenkoeken, van zoete, tot hartige en kinderpannenkoeken. Is er iemand in uw gezelschap die niet zo van pannenkoeken houdt? Dan kan hij of zij gerust een ander soort gerecht bestellen. Als u graag langs wilt komen bij ons pannenkoekenrestaurant in Twente om van een heerlijke pannenkoek genieten, kunt u direct een tafel reserveren via onze website of door te bellen. U kunt ons bereiken via 053 - 56 96 429.

 

Over onze menukaart

 

Hooge Esch Buurse is meer dan een pannenkoekenrestaurant in Twente. Zo kunt u ook bij ons lunchen of borrelen. Ook zijn we een zeer geschikte locatie om een feest of iets dergelijks te organiseren. Zo hebben we naast ons pannenkoekenrestaurant in Twente een ruime speeltuin. Ook binnen beschikken we over enkele speeltoestellen. Zo kunt u een leuk kinderpartijtje organiseren voor uw kind. Verder verhuren we ook zalen, die bijvoorbeeld kunnen worden gebruikt voor bruiloften of andere feesten. Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie om met een grote groep te eten? Huur dan onze blokhut om van ons barbecue arrangement te genieten. Deze is vanaf 20 personen te huren.

 

Direct reserveren

 

Zou u graag een tafeltje reserveren in ons pannenkoekenrestaurant in Twente? Dan kunt u bellen naar 053 - 56 96 429. Ook kunt u reserveren door het formulier op de website in te vullen.

 

reserveren

 

Hooge Esch Buurse

 

Alsteedseweg 38

7481 RW  Buurse

 

tel. 053 - 56 96 429

 

e-mail: info@hoogeeschbuurse.nl

Rabobank NL500317212532

 

K.v.K. 06076488

 

BTW NL803614913B01

 

Privacy Policy