lekker uit eten in twente

 

Bent u op zoek naar een restaurant waar u lekker uit eten in Twente kunt? Kom dan langs bij Hooge Esch Buurse! Wij zijn een pannenkoekenhuis en restaurant in Buurse. Houdt u van pannenkoeken? Dan kunt u bij ons heerlijk uit eten in Twente. Bij ons kunt u namelijk de lekkerste pannenkoeken van Nederland eten. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende soorten pannenkoeken op onze menukaart staan, die allemaal ambachtelijk zijn gebakken. Wilt u uit eten in Twente maar iets anders eten dan pannenkoeken? Dan is dat geen probleem, aangezien wij ook andere gerechten op de kaart hebben staan. Als u uit eten in Twente wilt bij Hooge Esch Buurse kunt u direct een tafel bij ons reserveren. Bel daarvoor naar 053 - 56 96 429 of reserveer eenvoudig via onze website.

 

Onze menukaart

 

Kom van een pannenkoek genieten door uit eten in Twente te gaan bij Hooge Esch Buurse. Als pannenkoekenhuis hebben we meer dan 35 soorten pannenkoeken op de kaart staan. Kies voor een zoete variant, een hartige pannenkoek of een compleet vegetarische pannenkoek. We kunnen ook rekening houden met specifieke dieetwensen. Zo kunnen we ook een glutenvrije pannenkoek voor u bereiden. Als u uit eten in Twente wilt maar iets anders dan een pannenkoek wilt eten, heeft u bij ons ook de keuze uit verscheidenen soepen, salades en vleesgerechten. Zo kunt u ook spareribs of een varkenshaassaté bestellen. Ook hebben wij speciale kindergerechten, zoals kinderpannenkoeken of een kindermenu. Het uit eten in Twente kunt u vervolgens smaakvol afsluiten met een van onze heerlijke desserts.

 

Ja, ik wil lekker uit eten in Twente!

 

Wilt u uit eten in Twente bij Hooge Esch Buurse? Reserveer dan meteen een tafel. Dit kunt u online via onze website doen, per telefoon door te bellen naar 053 - 56 96 429, per e-mail of door het contactformulier op de website in te vullen. Neemt u ook gerust even contact op als u vragen heeft over bijvoorbeeld onze menukaart of diensten.

 

reserveren

 

Hooge Esch Buurse

 

Alsteedseweg 38

7481 RW  Buurse

 

tel. 053 - 56 96 429

 

e-mail: info@hoogeeschbuurse.nl

Rabobank NL500317212532

 

K.v.K. 06076488

 

BTW NL803614913B01

 

Privacy Policy